duminică, 14 aprilie 2024

Curs Reiki în Braşov 1-2 mai 2024


Curs Reiki Usui Shiki Ryoho, cu exerciții Reiki japoneze


1. Program curs:

📌 gradul  I / nivel începător:  1 și 2 mai 2024

Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile consecutive în intervalul orar 10:00-16:00, respectiv miercuri 01.05.2024 și joi 02.05.2024.

Pentru participare vă puteți înscrie până pe data de 29.04.2024. 

Putem stabili și alte zile/ore de curs în cazul în care aveți posibilitatea participării în alte zile/altă perioadă.

2. Cost curs gradul I: 1.000 lei

Acest preț include: elementele de teorie și practică Reiki specifice nivelului/gradului I, inițierile, exercițiile Reiki originale din Japonia, manual&carte “Reiki, Universul te iubește”, autor Simon Enikő.

În cazul în care, la același curs și dată, participă doi membri din aceeași familie, al doilea membru are reducere 200 lei. 

Plata cursului se face în prima sau a doua zi de curs și se eliberează bon fiscal.

Înscrierile se realizează pe adresa de e-mail cursreikibrasov@gmail.com sau telefonic.

În conţinutul mesajului vă rugăm să comunicaţi, numele, prenumele și vârsta persoanelor care vor participa la curs, data la care doriți să participați la curs şi adresa de e-mail sau numărul de telefon la care puteţi fi contactat pentru confirmarea înscrierii şi pentru comunicarea locaţiei în care se desfăşoară cursul. 

După absolvirea fiecărei etape de curs Reiki, se eliberează diplomă Usui Shiki Ryoho bilingvă (română și engleză). Vă rugăm să aveți în vedere că practica Reiki nu este profesie în România.

Înainte de înscrierea la curs, pentru a ști dacă vă doriți să învățați Reiki Usui Shiki Ryoho, vă recomandăm să accesați www.reikiusui.ro

 

Oliviera şi Paul Lupşan - profesor/maestru reiki  - Asociaţia Reiki Usui®Braşov

https://cursreikibrasov.blogspot.com/

cursreikibrasov@gmail.com

telefon: 0725 877 632

Curs Reiki în Braşov 1-2 mai 2024

Curs Reiki Usui Shiki Ryoho , cu exerciții Reiki japoneze 1. Program curs: 📌 gradul  I / nivel începător:   1 și 2 mai 2024 Cursul se desfă...